Tirsdag fik vi karbonader - eller som de siger her på Sjælland - Krebinetter!!
Jeg var som sædvanlig ikke hjemme tirsdag så det var mandens tjans.
Onsdag skulle vi have koteletter i øl med ris og let kogt broccoli.
Jeg fik min inspiration herfra: http://www.itisakeeper.com/2870/drunken-pork-chops/
Det var godt - omend jeg synes at det var lidt sødt.
Ingredienser
6 svinekoteletter
1 New Castle Brown ale
3 spsk brun farin
1 tsk tørret timian
1 løg
2 spsk mel
2 spsk ketchup
Lidt olivenolie
Ris til det antal personer I har i hustanden og et broccoli.
Sæt risen over og rens broccolien og sæt evt. vand over til dette.
Bland øl, farin, timian og ketchup sammen i en skål.
Brun koteletterne af i en pande i olien, tag koteletterne af og brun løget i panden, når løget bliver klart hældes melet over og rør sammen i panden. Hæld øl blandingen over og læg koteletterne i. Lad det simre sammen i 5-10 min.
Server med ris og broccoli.
God og meget hurtigt ret, men som nævnt synes jeg måske at det blev lidt sødt, så næste gang tror jeg at jeg vil bruge mindre farin, og evt. spice den op med lidt chili.
MissMai
mandag den 9. juni 2014
Hurtig pastaret
Jeg har haft en travl uge med fødselsdag for manden, lang arbejdsdag og en masse småting og sådan en uge render jo hurtigt, men jeg har jo stadig lovet at lægge lidt inspiration ud fra ugens madplan.
I mandags fik vi hurtig pastaret - og den var dælenfløjteme hurtig, jeg fandt inspirationen på http://www.pinterest.com/pin/531847037217995234/ ,
men har ændret en smule i opskriften. Fra jeg startede til der var mad gik der ca. 25 min - meget nemt på en lidt presset dag, klart en opskrift jeg vil vende tilbage til, men som også kan ændres i det uendelige.
Ingredienser.
3 gulerødder i tern
2 rød peber i tern
1 hakket løg
2 feb fnthakket hvidløg
1 ds. flåede tomater
300 g. pasta
1 grønsags bouillon (jeg brugte fond du chef)
1 tsk. tørret oregano
et lille bundt frisk basilikum
1 spsk olivenolie
salt og peber
vand.
Evt. et godt brød til.
Put hele baduljen i en gryde og dæk med vand. Kog det hele til pastaen er al dente, eller som du bedst kan lide den. Smag til med salt og peber. Server i dyb tallerken da der er lidt meget væde ved, som er godt at suge op med brødet.
Hvis der er rester - hvilket der var hos os, så er det super lækkert til frokost dagen efter her vil væden være tyknet en del.
Kan klart anbefales!!!!
MissMai
I mandags fik vi hurtig pastaret - og den var dælenfløjteme hurtig, jeg fandt inspirationen på http://www.pinterest.com/pin/531847037217995234/ ,
men har ændret en smule i opskriften. Fra jeg startede til der var mad gik der ca. 25 min - meget nemt på en lidt presset dag, klart en opskrift jeg vil vende tilbage til, men som også kan ændres i det uendelige.
Ingredienser.
3 gulerødder i tern
2 rød peber i tern
1 hakket løg
2 feb fnthakket hvidløg
1 ds. flåede tomater
300 g. pasta
1 grønsags bouillon (jeg brugte fond du chef)
1 tsk. tørret oregano
et lille bundt frisk basilikum
1 spsk olivenolie
salt og peber
vand.
Evt. et godt brød til.
Put hele baduljen i en gryde og dæk med vand. Kog det hele til pastaen er al dente, eller som du bedst kan lide den. Smag til med salt og peber. Server i dyb tallerken da der er lidt meget væde ved, som er godt at suge op med brødet.
Hvis der er rester - hvilket der var hos os, så er det super lækkert til frokost dagen efter her vil væden være tyknet en del.
Kan klart anbefales!!!!
MissMai
tirsdag den 3. juni 2014
Der er ikke noget som hjemmebagt brød!
Jeg fik lyst til at bage en portion boller i aftes. Tidligere (læs da jeg var på barsel) bagte jeg boller hver uge for jeg synes det var rart at der var friskbagt brød i huset både til morgenmad og eftermiddagssnack, til frokostsalaten eller hvad det nu var. Men nu hvor hverdagen fylder så bliver det ikke så ofte mere, men det er så dejligt og ungerne - og manden bliver så glade om morgenen når der er friskbagte boller.
Jeg lavede en portion der blev til 18 stk.
Ingredienser
50 g. gær
4 dl. mælk
2 dl. yoghurt Naturel
1 æg
75 g. smør
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 dl. grahamsmel
2 dl. finhvalsede havregryn
ca. 700 g. hvedemel
1 æg til pensling
sesamfrø til drys.
Smulder gæren i en skål. Smelt smør i en lille gryde. Når det er smeltet tilsæt mælk og yoghurt, bland godt og hvis det ikke er håndvarmt, så lun det forsigtigt. Slå ægget ud i og pisk let.
Hæld lidt af mælkeblandingen over i gæren og rør denne ud. Tilsæt resten af mælkeblandingen.
Tilsæt salt og sukker og rør godt.
Tilsæt grahamsmel og havregryn og noget af melet og bland sammen. Tilsæt mere mel efterhånden. Det kan være at du skal bruge mere eller mindre mel end ovenstående, der må du mærke efter. Husk altid at når der er grove meltyper i dejen må du ikke mætte den med mel fra starten da brødet så vil blive tørt. Den må gerne være en anelse klæbrig. Sammenhængende og til at ælte, men må gerne klæbe lidt til fingrene. Når den har hævet vil dejen være fin.
Jeg æltede min dej idag på min røremaskine, men ælter oftest i hånden da jeg synes det giver mig bedre føling med dejen. Men min dej blev fin og blød og kunne efter hævning sagtens æltes på bordet uden ekstra tilsætning af mel.
Som sagt leg selv lidt med mængden af mel da det svinger lidt fra gang til gang og afhængig af hvilken hvedemel man bruger.
Som tidligere nævnt så har jeg ikke et pengetræ i baghaven, så den mel jeg har brugt her og oftest er den billige fra Netto, og den fungere fint i min og vores hverdag, og brødet smager godt.
Når dejen er æltet godt sammen sættes det til hævning i en times tid.
Slå dejen let sammen og form bollerne i den størrelse du vil have - giv dem evt. et tryk så de bliver lidt flade og sæt dem til efterhævning på en bageplade i ca. 20 min.
Pensel bollerne med æg og drys evt. med sesamfrø og bag dem ca. 15-20 min v. 180 gr. varmluft.
Vær igen opmærksom på bagetid, det er forskelligt fra ovn til ovn.
Hvis du ikke kan spise så mange boller på en gang, så pak dem i en frysepose mens de stadig er lune og direkte i fryseren, så holder de fugten og du kan tø dem op på køkkenbordet, eller smide dem i ovnen en morgen hvor der skal være nybagte boller på menuen og det vil være som du lige har bagt dem.
God fornøjelse.
MissMai
Jeg lavede en portion der blev til 18 stk.
Ingredienser
50 g. gær
4 dl. mælk
2 dl. yoghurt Naturel
1 æg
75 g. smør
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 dl. grahamsmel
2 dl. finhvalsede havregryn
ca. 700 g. hvedemel
1 æg til pensling
sesamfrø til drys.
Smulder gæren i en skål. Smelt smør i en lille gryde. Når det er smeltet tilsæt mælk og yoghurt, bland godt og hvis det ikke er håndvarmt, så lun det forsigtigt. Slå ægget ud i og pisk let.
Hæld lidt af mælkeblandingen over i gæren og rør denne ud. Tilsæt resten af mælkeblandingen.
Tilsæt salt og sukker og rør godt.
Tilsæt grahamsmel og havregryn og noget af melet og bland sammen. Tilsæt mere mel efterhånden. Det kan være at du skal bruge mere eller mindre mel end ovenstående, der må du mærke efter. Husk altid at når der er grove meltyper i dejen må du ikke mætte den med mel fra starten da brødet så vil blive tørt. Den må gerne være en anelse klæbrig. Sammenhængende og til at ælte, men må gerne klæbe lidt til fingrene. Når den har hævet vil dejen være fin.
Jeg æltede min dej idag på min røremaskine, men ælter oftest i hånden da jeg synes det giver mig bedre føling med dejen. Men min dej blev fin og blød og kunne efter hævning sagtens æltes på bordet uden ekstra tilsætning af mel.
Som sagt leg selv lidt med mængden af mel da det svinger lidt fra gang til gang og afhængig af hvilken hvedemel man bruger.
Som tidligere nævnt så har jeg ikke et pengetræ i baghaven, så den mel jeg har brugt her og oftest er den billige fra Netto, og den fungere fint i min og vores hverdag, og brødet smager godt.
Når dejen er æltet godt sammen sættes det til hævning i en times tid.
Slå dejen let sammen og form bollerne i den størrelse du vil have - giv dem evt. et tryk så de bliver lidt flade og sæt dem til efterhævning på en bageplade i ca. 20 min.
Pensel bollerne med æg og drys evt. med sesamfrø og bag dem ca. 15-20 min v. 180 gr. varmluft.
Vær igen opmærksom på bagetid, det er forskelligt fra ovn til ovn.
Hvis du ikke kan spise så mange boller på en gang, så pak dem i en frysepose mens de stadig er lune og direkte i fryseren, så holder de fugten og du kan tø dem op på køkkenbordet, eller smide dem i ovnen en morgen hvor der skal være nybagte boller på menuen og det vil være som du lige har bagt dem.
God fornøjelse.
MissMai
mandag den 2. juni 2014
Ugens madplan uge 23
Denne uges madplan.
Mandag: Hurtig Pastaret
Tirsdag: Krebinetter/karbonader m. kartofler og sovs.
Onsdag: Koteletter i øl med ris og broccoli
Torsdag: Boller i karry = glade børn
Fredag: Flettet Pizza
Lørdag: Fødselsdag for manden og han har bestilt noget så originalt som lasagne med salat og brød.
Søndag: Rester eller rugbrød.
Jeg kommer med indlæg i løbet af ugen til inspiration fra ugens plan.
God uge til Jer alle derude.
MissMai
Mandag: Hurtig Pastaret
Tirsdag: Krebinetter/karbonader m. kartofler og sovs.
Onsdag: Koteletter i øl med ris og broccoli
Torsdag: Boller i karry = glade børn
Fredag: Flettet Pizza
Lørdag: Fødselsdag for manden og han har bestilt noget så originalt som lasagne med salat og brød.
Søndag: Rester eller rugbrød.
Jeg kommer med indlæg i løbet af ugen til inspiration fra ugens plan.
God uge til Jer alle derude.
MissMai
Kyllingedeller med hjemmelavet kartoffelsalat , Guacamole og gulerødder
Jeg måtte lave lidt om på madplanen i sidste uge da vi skulle have haft bagte kartofler onsdag, men disse var blevet brugt om tirsdagen da min mand lavede med, så jeg måtte hurtigt lave lidt om i menuen og da vi skulle spise ved mine svigerforældre om torsdagen, blev det til kyllingefrikadeller i stedet.
MissMais Kyllingedeller.
400 g. Hk. Kyllingekød
1 løg
2 æg
2 håndfulde rasp
lidt mælk
salt og peber
Det hele blandet godt sammen og dellerne steges på panden, jeg kan bedst lide at have lidt at stege i selvom min pande er nonstick, så jeg har stegt dem i lidt rapsolie.
Til dellerne lavede jeg en hurtig og nem hjemmelavet kartoffelsalat.
ca. 700g. Nye kartofler med skræl
250 g. bacon
½ bundt grønne asparges
Marinade:
1 spsk akaciehonning
2-3 spsk olie, du kan bruge både oliven og smagsneutral olie, jeg brugte oliven
saft fra 1 citron
1 spsk frisk timian
salt+peber
Halver kartoflerne så de ikke er så store, kog dem i letsaltet vand til de er møre - ca. 15 min.
Rens og skær asparges i stykker af ca. 2 cm. Kog også disse i letsaltet vand i ca. 5 min.
Steg bacon sprødt.
Bland marinaden. Jeg bruger altid min meljævner dims - i med det hele og ryste ryste, så er det blandet godt sammen.
Hæld vand fra kartofler og asparges og hæld bacon ned over - bare hav det hele i gryden ind til videre. Hæld marinaden over. Sæt låg på gryden og hold låget godt fast på gryden med et viskestykke - ryst gryden let og bland ingredienserne sammen. Lad kartoffelsalaten stå lidt og trække under låg.
Når du er klar til at servere kan du hælde det ud på et fad eller skål eller hvad du nu synes.
Grov Guacamole + gulerodstænger
Jeg lavede en nem guacamole til som dip til de rå gulerodsstænger.
1-2 modne avocadoer
8 cherrytomater
1 fed presset hvidløg
saft fra ½ citron
salt
5 store gulerødder
Læg det modne avocadokød på et stort skærebræt sammen med halve cherrytomater. Hak det hele sammen med en stor kniv til det samler sig, men stadig er groft. Tilsæt presset hvidløg, citron og salt og hak og bland det hele sammen. Smag til med salt og evt. mere citron.
Server i en lille skål.
Skræl og skær gulerødderne i stænger og server sammen med resten af retten..
Bon Appetit.
Miss Mai
MissMais Kyllingedeller.
400 g. Hk. Kyllingekød
1 løg
2 æg
2 håndfulde rasp
lidt mælk
salt og peber
Det hele blandet godt sammen og dellerne steges på panden, jeg kan bedst lide at have lidt at stege i selvom min pande er nonstick, så jeg har stegt dem i lidt rapsolie.
Til dellerne lavede jeg en hurtig og nem hjemmelavet kartoffelsalat.
ca. 700g. Nye kartofler med skræl
250 g. bacon
½ bundt grønne asparges
Marinade:
1 spsk akaciehonning
2-3 spsk olie, du kan bruge både oliven og smagsneutral olie, jeg brugte oliven
saft fra 1 citron
1 spsk frisk timian
salt+peber
Halver kartoflerne så de ikke er så store, kog dem i letsaltet vand til de er møre - ca. 15 min.
Rens og skær asparges i stykker af ca. 2 cm. Kog også disse i letsaltet vand i ca. 5 min.
Steg bacon sprødt.
Bland marinaden. Jeg bruger altid min meljævner dims - i med det hele og ryste ryste, så er det blandet godt sammen.
Hæld vand fra kartofler og asparges og hæld bacon ned over - bare hav det hele i gryden ind til videre. Hæld marinaden over. Sæt låg på gryden og hold låget godt fast på gryden med et viskestykke - ryst gryden let og bland ingredienserne sammen. Lad kartoffelsalaten stå lidt og trække under låg.
Når du er klar til at servere kan du hælde det ud på et fad eller skål eller hvad du nu synes.
Grov Guacamole + gulerodstænger
Jeg lavede en nem guacamole til som dip til de rå gulerodsstænger.
1-2 modne avocadoer
8 cherrytomater
1 fed presset hvidløg
saft fra ½ citron
salt
5 store gulerødder
Læg det modne avocadokød på et stort skærebræt sammen med halve cherrytomater. Hak det hele sammen med en stor kniv til det samler sig, men stadig er groft. Tilsæt presset hvidløg, citron og salt og hak og bland det hele sammen. Smag til med salt og evt. mere citron.
Server i en lille skål.
Skræl og skær gulerødderne i stænger og server sammen med resten af retten..
Bon Appetit.
Miss Mai
Etiketter:
bacon,
frikadeller,
guacamole,
kartoffel,
kartoffelsalat,
kylling,
tilbehør
Min store søn og store pige - og Brownie!!!
I onsdags havde Oliver lyst til at lave en omgang frugt til ham og hans lillesøster da han kom hjem fra skole så han gik straks i gang i køkkenet med knive og skærebræt og en bunke frugt.
Det er dejligt når han pludselig viser sig som den store dreng han er blevet og tager initiativ og går i gang med noget og beviser over for sig selv at han godt kan.
Han fik lavet et lækkert fad, og lillesøster blev lykkelig <3
Vi var alle en tur i Helsingør i torsdags på Kristi Himmelfartsdag hvor vi fiskede efter rødspætter. Det der med at fiske er slet ikke mig, og da vi ikke spiser fisk herhjemme så virker det sådan lidt fjollet for mig, men ikke desto mindre havde jeg selv spurgt om vi ikke skulle tage ud og fiske på vores fælles fridag. Min mand var nær faldet bagover :0) men jeg han har spurgt så mange gange om vi ikke alle kunne tage afsted, så det gjorde vi.
Det var nu rigtig hyggeligt og sjovt da vi begyndte at fange noget og det blev til 10 flotte rødspætter, der måtte lade livet og nu hygger sig i mine svigerforældres fryser.
Da vi kom hjem spurgte min mand og datter om jeg ikke kunne bage en kage, og det skulle da ikke være det store problem, så jeg biksede den brownie sammen jeg har nævnt i et tidligere indlæg.
Line så sådan her ud da vi var færdige :0) Det bedste er at tømme skålen.
Nå, men opskriften skal I da ikke snydes for.
Kagen er inspireret af en opskrift jeg så af Claus Meyer på et tidspunkt, men jeg har ændret lidt i den.
Passer til en springform.
200 g. hakket chokolade
100 g. smør
4 æg
250 g. sukker
2 spsk. Kakaopulver
50 g. mel
Korn fra 1 stang vanilje
en knivspids salt
en knivspids bagepulver
200 g. hvid chokolade.
Smelt smør og chokolade forsigtigt sammen i en lille kasserolle, pas på varmen, chokoladen vil gerne brænde lidt på.
Rør sukker, vanilje og æg sammen, men ikke så sukkeret bliver opløst - pisk det let så det lige skummer i overfladen, men så der stadig er sukkerkrystaller i.
Bland mel, salt, bagepulver, kakao og hakket hvid chokolade sammen i en skål.
Bland smør/chokolade blandingen med den letpiskede æggesnaps og vend til sidst melblandingen i.
Læg et stykke bagepapir over bunden af en springform og pres formen ned over og spænd sammen. Smør ikke formen. Hæld dejen i formen og bag den i midten af ovnen v. 180 gr. varmluft. i ca. 20 min. Hold lidt øje med den. Tjek efter med spidsen af en kniv eller strikkepind om den er bagt. Den må gerne klistre en smule fast på pind el. kniv. Tag kagen ud og lad den køle helt af. Brug en skarp kniv til lige at skære den fri rundt i kanten af formen inden du åbner formen.
Et billede af kagen, dog ikke den vi bagte, men da jeg lavede den for en uges tid siden til min mand og hans kammerat der skulle se Champions League Finalen.
Ja der var både hjemmegrillede burgere og øl også, bare for at holde det lidt mandigt ;0)
Kagen er blød og svampet indeni og sprød udenpå, den hvide chokolade lægger sig fint i bunden og bliver helt nøddeagtig.
En stor kugle vanilieis vil klæde den rigtig godt!!
Kagen kan sagtens holde sig flere dage både i køleskab og på bordet, herhjemme overlever den ikke en dag!!
Bon Appetit!!!
MissMai
Det er dejligt når han pludselig viser sig som den store dreng han er blevet og tager initiativ og går i gang med noget og beviser over for sig selv at han godt kan.
Han fik lavet et lækkert fad, og lillesøster blev lykkelig <3
Vi var alle en tur i Helsingør i torsdags på Kristi Himmelfartsdag hvor vi fiskede efter rødspætter. Det der med at fiske er slet ikke mig, og da vi ikke spiser fisk herhjemme så virker det sådan lidt fjollet for mig, men ikke desto mindre havde jeg selv spurgt om vi ikke skulle tage ud og fiske på vores fælles fridag. Min mand var nær faldet bagover :0) men jeg han har spurgt så mange gange om vi ikke alle kunne tage afsted, så det gjorde vi.
Det var nu rigtig hyggeligt og sjovt da vi begyndte at fange noget og det blev til 10 flotte rødspætter, der måtte lade livet og nu hygger sig i mine svigerforældres fryser.
Da vi kom hjem spurgte min mand og datter om jeg ikke kunne bage en kage, og det skulle da ikke være det store problem, så jeg biksede den brownie sammen jeg har nævnt i et tidligere indlæg.
Line så sådan her ud da vi var færdige :0) Det bedste er at tømme skålen.
Nå, men opskriften skal I da ikke snydes for.
Kagen er inspireret af en opskrift jeg så af Claus Meyer på et tidspunkt, men jeg har ændret lidt i den.
Passer til en springform.
200 g. hakket chokolade
100 g. smør
4 æg
250 g. sukker
2 spsk. Kakaopulver
50 g. mel
Korn fra 1 stang vanilje
en knivspids salt
en knivspids bagepulver
200 g. hvid chokolade.
Smelt smør og chokolade forsigtigt sammen i en lille kasserolle, pas på varmen, chokoladen vil gerne brænde lidt på.
Rør sukker, vanilje og æg sammen, men ikke så sukkeret bliver opløst - pisk det let så det lige skummer i overfladen, men så der stadig er sukkerkrystaller i.
Bland mel, salt, bagepulver, kakao og hakket hvid chokolade sammen i en skål.
Bland smør/chokolade blandingen med den letpiskede æggesnaps og vend til sidst melblandingen i.
Læg et stykke bagepapir over bunden af en springform og pres formen ned over og spænd sammen. Smør ikke formen. Hæld dejen i formen og bag den i midten af ovnen v. 180 gr. varmluft. i ca. 20 min. Hold lidt øje med den. Tjek efter med spidsen af en kniv eller strikkepind om den er bagt. Den må gerne klistre en smule fast på pind el. kniv. Tag kagen ud og lad den køle helt af. Brug en skarp kniv til lige at skære den fri rundt i kanten af formen inden du åbner formen.
Et billede af kagen, dog ikke den vi bagte, men da jeg lavede den for en uges tid siden til min mand og hans kammerat der skulle se Champions League Finalen.
Ja der var både hjemmegrillede burgere og øl også, bare for at holde det lidt mandigt ;0)
Kagen er blød og svampet indeni og sprød udenpå, den hvide chokolade lægger sig fint i bunden og bliver helt nøddeagtig.
En stor kugle vanilieis vil klæde den rigtig godt!!
Kagen kan sagtens holde sig flere dage både i køleskab og på bordet, herhjemme overlever den ikke en dag!!
Bon Appetit!!!
MissMai
De fleste ulykker sker i hjemmet!!!
Ja som overskriften antyder så kvajede jeg mig gevaldigt i fredags. Jeg havde lavet en filotærte i min stegepande der skulle bage færdig i ovnen - det gik rigtig fint og tærten blev flot. Jeg tog tærten fra panden og satte panden på bordet og for at ungerne ikke skulle brænde sig på den ville jeg flytte den over på kogepladen - hvad jeg jo liige glemte var at sådan en fætter er varm, og uden noget imellem min hånd og håndtag tog jeg fat og AAAAVVV for ind i hede hule......hvor gjorde det ondt, jeg smed panden på gulvet og så ellers hånden ind under den kolde hane. For filan hvor var det dumt. Jeg tilbragte derfor fredag aften med at sidde med hånden i en skål med koldt vand og ærgre mig over hvor stort et kvaj jeg er!!!!!!
Jeg faldt i søvn ved 2 tiden med hånden i en skål vand placeret i natskuffen. Jeg var overbevist om at jeg ikke ville kunne arbejde den næste uges tid - i hvert fald ikke behandle manuelt - Jeg er fysioterapeut, men det er helet virkelig flot op, og der har ikke været problemer idag på arbejde.
Frk. fedefingre fra i søndags.
Alle de røde områder er brændt af, avs! Nu har jeg lært det.
Jeg fik ikke taget billeder eller noget som helst af maden, så den må I have til gode til en anden gang.
Eftersom jeg har forsømt bloggen de seneste dage, pga., skadet hånd, og igen problemer med at logge på er jeg jo kommet lidt bagud, så jeg vil spamme bloggen med billeder og opskrifter her til aften.
God aften derude bag skærmen.
MissMai
Jeg faldt i søvn ved 2 tiden med hånden i en skål vand placeret i natskuffen. Jeg var overbevist om at jeg ikke ville kunne arbejde den næste uges tid - i hvert fald ikke behandle manuelt - Jeg er fysioterapeut, men det er helet virkelig flot op, og der har ikke været problemer idag på arbejde.
Frk. fedefingre fra i søndags.
Alle de røde områder er brændt af, avs! Nu har jeg lært det.
Jeg fik ikke taget billeder eller noget som helst af maden, så den må I have til gode til en anden gang.
Eftersom jeg har forsømt bloggen de seneste dage, pga., skadet hånd, og igen problemer med at logge på er jeg jo kommet lidt bagud, så jeg vil spamme bloggen med billeder og opskrifter her til aften.
God aften derude bag skærmen.
MissMai
Abonner på:
Opslag (Atom)