søndag den 22. juni 2014

Æggekage a´la MissMai

Æggekage fik vi ofte som barn og det var godt - omend lidt kedeligt, så jeg har opgraderet den lidt så der også kommer lidt grønt i og så den mætter en anelse mere.


Det er super super nemt.

Ingredienser:
6 æg
6 spsk mælk
½ revet squash
½ rød peber i tern
½ finthakket rødløg
salt og peber
1 spsk. solsikkeolie

2 pk. bacon i strimler
purløg
Groft rugbrød

Brug en pande der kan gå i ovnen, dvs. ikke med plastik håndtag.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Varm en pande, put en anelse smagsneutral olie på, evt. solsikkeolie.


  1. Pisk mælk og æg sammen i en skål, tilsæt de hakkede og revet grønsager, salt og peber. 
  2. Hæld blandingen på panden og lad den stå over varmen i 5 min.
  3. Når bunden er stivnet lidt sættes panden i ovnen i ca. 20 min til den er fast og bruner lidt i kanten.
Steg bacon sprødt
Rist rugbrødet på begge sider

Tag æggekagen ud af ovnen når den er fast og pynt med bacon og klip purløg ud over. Server med ristet rugbrød og evt. lidt let salat til.

Bon appetit

MissMai


Ingen kommentarer:

Send en kommentar